Sidväg:


Företagsinformation

Vi gör saker på KAEFER-sättet. Sedan 1918.

Carl Kaefer var en smart man. 1918 använde han torv för att isolera väggar i kylutrymmen. Hans idé fungerade så bra att den ledde till grundandet av vårt företag som sedan dess har utvecklats till en marknadsledare för lösningar inom industri, marin & offshore och konstruktion. Med över 30 000 anställda världen över och en stor internationell närvaro är vi en verklig global aktör - där för dig världen över. 

Förutom isolering erbjuder vi accesslösningar, ytskydd och passivt brandskydd. I allt vi gör sätts kunden i fokus och vi är stolta över vår effektiva, innovativa strategi för att övervinna utmaningar och erbjuda tjänster och lösningar.

Vi är också stolta över att göra saker på KAEFER-sättet. Det är det som gör oss annorlunda och det syns tydligt i våra starka etiska värden som styr oss i allt vi gör. Dessutom drivs vi av innovation och av att göra saker annorlunda. Vi utvecklar nya skräddarsydda lösningar som gynnar våra kunder och vi ligger i framkant inom digitalisering i vår bransch. Vi garanterar kvalitet, säkerhet, kostnadseffektivitet och kontinuerlig förbättring med vår stora interna expertis och helt integrerade tjänster.

Våra framgångsrika meritlista talar för sig själv och fungerar även som bevis på styrkan i Carl Kaefers idéer och vår vision – Att eliminera energislöseri.

KAEFER AB omsätter drygt 200 miljoner kronor, varav cirka 70 % kommer från byggnadsställningar och 30 % från affärsområdet isolering. KAEFER AB äger för närvarande 4 000 ton ställningsmaterial och vi investerar kontinuerligt i mer. Vår ambition är att vara förstavalet för våra kunder beträffande byggnadsställningar / isolering och vi arbetar hårt för att få fler marknadsandelar och särskilt i närområdet av Stenungsund. Vi är medlemmar i STIB-filialorganisationen och även KAEFERs internationella nätverk.