Sidväg:


Globala KAEFER-röster

Vi är KAEFER.

Från att ta KAEFERs etiska inställning till hjärtat i Brasilien och växa både personligt och professionellt i Förenade Arabemiraten till att samarbeta med ett internationellt team i Tyskland och trotsa snö, vind och vågor på en varvplats i Italien, möter KAEFERs medarbetare regelbundet utmaningar. Och behärskar dem effektivt.

Den stora mångfalden, inte bara vad gäller våra divisioner, branscher och projekt, utan också av våra multinationella och multitalenta anställda gör KAEFER till en spännande plats att arbeta och växa. Men ta inte bara vårt ord för det. Våra medarbetare är vår största tillgång och de är också våra största förespråkare.

Jonas Boman, Sverige

Jag vill inte att mina barn ska följa mina fotspår. Jag vill att de ska ta den väg jag tog och gå längre än jag någonsin kunde drömma om. Det är möjligt på KAEFER

Familjemannen Jonas Boman anser att KAEFER är en bra plats för människor. Det var där han började utvecklas, inte bara som anställd utan även som person. Detta till stor del tack vare KAEFERs strävan efter ständiga förbättringar och att skapa möjligheter att lära sig något nytt varje dag på jobbet. Kunskap som han hoppas att människor runt omkring honom kan lära sig av – inklusive hans familj. 

Jo­nas Bo­man, Sweden
Jonas Boman, industrial insulators at KAEFER AB in Sweden

Liliane Pereira Matos, Brasilien

Liliane, Brazil
Liliane, kommunikations- och marknadsansvarig på RIP Serviços Industriais i Brasilien
KAEFER är etiskt och traditionellt, men ändå framtidsinriktat och progressivt samtidigt.

För Liliane är det passion som driver framgång. Därför valde hon att bli en del av KAEFER och det är också därför hon stannat kvar. Liliane drivs också av den internationella karaktären av jobbet samt av att få lära känna andra kulturer och verkligheter.  

 

Damian Cup & Krzysztof Sarad, Polen

Bevisa oss själva. Genom att ta mästerskapet.

Du kan kalla Damian och Krzysztof en vinnande kombination – båda tävlade i Insulation Apprentice Championship 2016 och vann. Inte bara på nationell nivå utan också på europeisk nivå. Tack vare KAEFERs främjande av nya talanger tog de sina nya lärdomar och använde dem för att få ut så mycket som möjligt av sin utbildning.

Damian & Krzysztof, Poland
Damian and Krzysztof, isoleringsplåtslagare vid KAEFER SA Polen

Marymol Yujin, United Arab Emirates

Marymol, United Arab Emirates
Marymol, teamledare Software Development vid KAEFER i Förenade Arabemiraten
Det är fantastiskt att kunna lita ovillkorligt på ett så dedikerat och resursfullt team.

En sak som gör KAEFER annorlunda för Marymol är hur företaget känner igen och främjar begåvade människor. Det var därför Marymol kunde implementera Enterprise Resource Planning i Förenade Arabemiraten så effektivt – det var en teaminsats där alla medlemmars färdigheter utnyttjandes på bästa möjliga sätt.

Kasimir Kovasin, Finland

Varje projekt är unikt. Och var och en har sina egna utmaningar.

De flesta skulle tro att Italien skulle vara ett trevligt ställe att vara tidigt på våren. Kasimir trodde det. Men medan han arbetade med ett varvsbyggnadsprojekt där, var han tvungen att kämpa mot stormar, vind och snö medan han samordnade över 100 personer för att få jobbet gjort. Kasimir klarade utmaningen – mycket till kundens tillfredställelse.

Kasimir, Finland
Kasimir, Projektledare på KAEFER i Finland

Francisca Gorgodian, Tyskland

Francisca, Germany
Francisca, Chef för Företagsansvar & Kommunikation på KAEFERs huvudkontor
Möjligheterna finns. Du måste bara öppna ögonen och ta tag i dem.

Francisca har arbetat på KAEFER i över 15 år. Under den tiden har hon arbetat i Argentina, Australien, Mexiko och nu i Tyskland. Det var möjligheten att arbeta i olika roller och i olika länder som gjorde jobbet så faschinerande för henne. Och hon ser fram emot nästa.

Rogerio Beluci, Brasilien

Att arbeta på KAEFER är mitt sätt att leva.

Rogerio älskar verkligen att arbeta med integrerad ledning. I över 17 år har han njutiti av KAEFERs dynamik, flexibilitet och engagemang för att arbeta tillsammans som ett team - utan gränser. Dessa är även attribut som han skulle använda för att beskriva sig själv. Det är därför han känner att det passar så bra. 

Rogerio, Brazil
Rogerio, HSE-chef på RIP Serviços Industriais i Brasilien

Silvia Sempere Sancho, Belgien

Silvia, Belgium
Silvia, Byggnadsställningsingenjör på KAEFER i Belgien
Jag har vuxit mycket tack vare att jag möter nya situationer och ser på dem olika sätt.

Ibland är det svårt att vara kvinna. Särskilt inom den mansdominerade byggsektorn. Men silvia fann att genom att vara professionell rakt igenom och ta ansvar, så slutade personer som tidigare tvivlat på henne att tvivla. KAEFERs kultur för samsyn hjälpte Silvia att realisera sin fulla potential och växa som individ och anställd. 

Marco Haase, Tyskland

När jag slutförde lärlingsutbildningen fick jag en vägatlas. Jag hade ingen aning om varför. Fyra dagar senaste skickades jag till jobb runt om i landet. Nu vet jag varför

Marco arbetar överallt i Tyskland: Som projektledare ser han till att även de mest tidskritiska och kvalitetskänsliga projekten genomförs för KAEFER-kunders tillfredställelse. Marco älskar att resa runt till olika jobb idag, precis som han gjorde första dagen med sin vägatlas i handen.

Marco, Germany
Marco, Projektledare på KAEFER Construction i Tyskland