Sidväg:


KAEFERs utvecklingsprogram för Lean

Ledande mot framtiden

Att andas Lean betyder att se den stora bilden, men det handlar också om att vara medveten om att den stora bilden består av många mindre. Det är därför KAEFER har omfattande Lean-utbildningar för våra anställda. Det är ett av de sätt som vi skiljer oss ifrån mängden i hur vi arbetar med Lean – Vår önskan om att minimera fel ska rinna genom vårt blod.

Vårt utvecklingsprogram för Lean ger våra anställda verktygen för att bli bättre coacher och på processförbättring. Det spelar ingen roll om det är en linje-, projekt- eller platschef; varje anställd utbildas att ta äganderätt till processförbättring och att bli en coach för att hjälpa andra att utvecklas. Detta uppnås genom att lära sig om Lean och uppleva den praktiska tillämpningen.

Programmet erbjuder en rad certifieringar: Lean Praktiker, Lean Proffesional och Lean Master. Detta gör att de kan bygga vidare på sina färdigheter, utveckla sig själva och få värdefulla, praktiska insikter om hur man använder Lean för att ligga steget före. Belöningen är inte bara ett enklare arbetsflöde med minimerat slöseri, utan också en investering i den personliga utvecklingen av varje enskild chef på KAEFER.

Men ta inte bara vårt ord på det utan fråga någon av de över 1 300 cheferna från mer än 30 länder som har påbörjat sin utbildning.

Utbildningen coachade oss i nya tankesätt. Det var fantastiskt att se och höra reaktioner från chefer om de nya verktygen och Lean-processen för problemlösning och ökad effektivitet. Hela teamet förenades med arbetarna mot vårt gemensamma mål, kampen för eliminering av svinn.

Ian Tat­tersall
VD, England