Fö­re­tags­in­for­ma­tion

Välkommen till KAEFER!

Vi är stolta över att vara en av de mest pålitliga och effektiva leverantörerna av tekniska industritjänster på marknaden. Med vår omfattande expertis och engagerade team erbjuder vi en rad högkvalitativa tjänster som är utformade för att möta dina behov över hela Sverige.
Vi har en imponerande historia och snart firar vi 40 år med verksamhet i Sverige. Sedan vår etablering har vi byggt upp en stark närvaro på den svenska marknaden och har framgångsrikt betjänat kunder inom olika branscher.
Under våra nästan fyra decennier i Sverige har vi kontinuerligt strävat efter att erbjuda högkvalitativa industritjänster och skapa värde för våra kunder. Vi är stolta över de partnerskap vi har etablerat och de framgångsrika projekt vi har genomfört tillsammans med våra kunder.
Vi fortsätter också med vår strategi att etablera oss med nya filialer runt om i landet. Genom att utöka vår närvaro i olika regioner i Sverige kan vi bättre betjäna våra kunder och möta deras behov på närmare håll. Dessa nya filialer fungerar som regionala nav för att förse industrier och projekt med våra experttjänster.
Genom att fortsätta etablera oss med nya filialer runt om i landet stärker vi vår närvaro och visar vårt åtagande för den svenska marknaden. Vi ser fram emot att fortsätta växa och skapa positiva samarbeten med företag och organisationer över hela Sverige.

KAEFER in Sweden

11

Locations

270

Colleagues

1

Great team

Want to join our team? We’re constantly expanding our team.