Kaefer Stenungssund – Byggställningar och Industritjänster

Välkommen till KAEFER:
Din Expert inom Industriell Service och Bygg i Ödsmål, Stenungssund!

KAEFER är din pålitliga partner inom bland annat teknisk isolering, byggställningar, byggnadsplåtslageri, industriell målning och blästring, måleritjänster, HSEQ-tjänster, ljud- och brandtätningar samt märkning och ventiljustering. I Ödsmål ligger även KAEFERs huvudkontor i Sverige.
Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande kompetens som hjälper er med ert kommande byggprojekt i Stenungssund med omnejd. Läs mer nedan vad vårt kontor i Ödsmål, Stenungssund kan erbjuda:

Våra Tjänster i Ödsmål – Stenungssund

 • Teknisk Isolering: Vi på KAEFER är specialister inom teknisk isolering. Vi erbjuder specialiserade lösningar för att bevara temperatur, ljud och brandsäkerhet i alla typer av industriella anläggningar.
 • Byggställningar: Vi erbjuder en rad av effektiva lösningar inom byggnadsställningar och accesslösningar – allt för enklare tillgång till svåra platser inom bygg- och underhållsprojekt. KAEFER är det självklara valet när det kommer till byggnadsställningar i Stenungssund med omnejd.
 • HSEQ Tjänster: Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar för hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet. Inom HSEQ (Health, Safety, Environment & Quality) arbetar vi aktivt med alla delar inom HSEQ och är stolta i att vi alltid möter våra beställares krav. De tjänsterna kan vara bland annat:
  • Projektplan HSEQ
  • Arbetsmiljöplan HSEQ
  • Arbetsberedningar HSEQ
  • Riskobservationer HSEQ
  • Kvalitetsplaner HSEQ
 • Ljud- & Brandtätningar: Specialiserade lösningar för att minska ljudöverföring och förbättra brandsäkerheten.

Vårt engagemang i Sverige

Vi på KAEFER Sverige är specialister inom industriell service och bygg med lång erfarenhet och beprövad expertis. Vi är redo att hantera även de mest utmanande projekt och leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina krav och förväntningar. Söker du en pålitlig partner inom teknisk isolering, byggställningar, byggnadsplåtslageri, industriell målning och blästring, måleritjänster, HSEQ-tjänster, ljud- och brandtätningar eller ventiljustering är du varmt välkommen att kontakta oss.

Oavsett var du befinner dig, är vi redo att hjälpa till med dina industri- och byggprojekt. Kontakta oss idag för att komma igång!

Kontakta Oss

För att diskutera dina projekt och behov av byggnadsställningar är du välkommen att kontakta vårt team:

Jonas Wetterberg

Business Unit Manager Scaffolding
Phone: +46 725 51 16 98