KAEFER Globalt

ATT GÖRA SAKER PÅ KAEFER-SÄTTET. SEDAN 1918.

Vi är KAEFER. Vårt uppdrag är tydligt:

Att vara den mest pålitliga och effektiva leverantören av tekniska tjänster inom industri, marin & offshore och bygg. KAEFER samarbetar med kunder globalt för att säkerställa att deras tillgångar presterar även under extrema drifts- och klimatförhållanden.

KAEFER I TAL

2000

MILJONER OMSÄTTNING I €

30000

ANSTÄLLDA

100

ÅRS ERFARENHET

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

When it counts, count on us.

Vi är en modern, multinationell koncern med mer än 30 000 anställda som arbetar över hela världen. Vi är övertygade om att vi har en viktig roll att spela för att bygga en hållbar och energieffektiv framtid. Vi är i den perfekta positionen att göra det: i mer än 100 år har vi stöttat vår kunds framgång med vår tekniska kunskap och pålitliga effektivitet.

KAEFER I TAL

30

LÄNDER

50

NATIONALITETER

5500

ARBETSPLATSER över hela världen

Vi erbjuder heltäckande tjänster och tekniska lösningar för att säkra integriteten och behålla värdet och livslängden på våra kunders tillgångar. Våra kärntjänster inkluderar isolering, accesslösningar, ytskydd, passivt brandskydd, elektro-/​mekanik- och specialiserade tjänster samt interiörutrustning.

 

Vi är stolta över att göra saker på KAEFER-sättet. Det är det som gör oss annorlunda och syns tydligt i vår starka säkerhetsstatistik, vår spetskompetens och expertis samt våra starka etiska värderingar som vägleder oss i allt vi gör. Vi drivs av vårt effektiva och innovativa tillvägagångssätt för att övervinna utmaningar och tillhandahålla skräddarsydda tjänster och lösningar. Vi garanterar också kvalitet, säkerhet, kostnadseffektivitet och ständiga förbättringar med vår interna expertis och helt integrerade tjänster.

 

Ett löfte som KAEFER står för: When it counts, count on us!