Kaefer Sundsvall – Byggställningar och Industritjänster

Välkommen till KAEFER:
Din Expert inom Industriell Service och Bygg i Södra Norrland & Sundsvall

KAEFER är din pålitliga partner för teknisk isolering, byggställningar, byggnadsplåtslageri, industriell målning och blästring, måleritjänster, HSEQ-tjänster, ljud- och brandtätningar samt märkning och ventiljustering. Vi är stolta över att tillhandahålla ett komplett utbud av tjänster som säkerställer integriteten, värdet och hållbarheten hos dina tillgångar i Sundsvall och södra Norrland.

Våra Tjänster

  • Byggställningar i Sundsvall: KAEFER erbjuder er högkvalitativa byggnadsställningar och effektiva lösningar för tillgång till svåra platser inom bygg- och underhållsprojekt.

Våra byggnadsställningar i Södra Norrland & Sundsvall

Vi på KAEFER är specialister inom industriell service och bygg med lång erfarenhet och beprövad expertis i Region Norrland & Sundsvall. Vi är rustade för att hantera även de mest komplexa projekten och skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav och förväntningar.

Oavsett var du befinner dig, är vi redo att hjälpa till med byggnadsställningar till dina industri- och byggprojekt. Kontakta oss idag för att komma igång!

Kontakta Oss

För att diskutera dina projekt och behov är du välkommen att kontakta vårt team:

Robin Vestlund

Robin Vestlund

Project Manager
Phone: +46 761 02 15 36