Byggnadsställningar & väderskydd

Byggnadsställningen är en viktig del av så gott som alla bygg- och renoveringsprojekt. Den ger åtkomst till höga höjder på ett säkert sätt. Med rätt ställning kan arbetsinsatsen minskas och arbetsmiljön förbättras.

Vi levererar högkvalitativa accesslösningar till alla former av industrier, byggprojekt och infraprojekt. Med världsledande Layher som leverantör erbjuder vi skräddarsydda lösningar som garanterar hög säkerhet, marknadens bästa kvalitet och modernt material som håller länge.

Innovativa accesslösningar för alla typer av byggprojekt

Med en robust byggställning från Kaefer står ni säkert och når dit ni ska. Oavsett om det är ett storskaligt byggprojekt som ett nytt sjukhus, eller ett renoveringsprojekt på villan. Eller varför inte en läktare till en idrottstävling. Vi skräddarsyr lösningen efter era behov. Självklart helt enligt alla säkerhetsstandarder. Flexibelt, hållbart och kostnadseffektivt.

Vi erbjuder bland annat

  • byggnadsställningar
  • fasadställningar
  • industriställningar
  • specialställningar
  • bygghissar
  • stämpställningar
  • hängställningar

 

Väderskydd – för väderbeständiga byggställningar

Väderskyddet är det självklara komplementet till byggnadsställningen. Våra väderskydd ser till att ert byggprojekt står emot väder och vind. Med ett väderskydd från Kaefer får era medarbetare en bättre arbetsmiljö och ni minimerar risken för förseningar och kostsamma skador till följd av väderpåverkan.

Vi erbjuder allvädersskydd med maximal täckning och enkel montering för tak, fasad och all annan exteriör.

Kundfokuserad service

Vi arbetar nära våra kunder för att förstå varje kunds unika behov. Med vår långa erfarenhet och vår globala närvaro inom branschen kan du känna dig trygg med att vi kan ordna det du behöver. Vår förmåga att kombinera teknisk expertis och innovativa och hållbara lösningar gör oss till det självklara valet när det kommer till byggnadsställningar och väderskydd. Med engagemang, hög kvalitet och professionalism blir vi din pålitliga partner.

Behöver ni en säker och pålitlig ställning till ert projekt? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa er att genomföra projektet på ett tryggt och effektivt sätt.

KON­TAKT­PER­SO­NER

Jonas Wetterberg

Business Unit Manager Scaffolding
Phone: +46 725 51 16 98