Teknisk Isolering

Teknisk isolering är avgörande i alla moderna industrisystem. Att välja rätt isolering hjälper till att öka livslängden på utrustningen. Hos Kaefer är vi specialister på teknisk isolering och hjälper såväl industrier som VVS att minimera energiförluster, hålla rätt temperatur för utrustningen, optimera driftsäkerheten och stänga ute buller och andra ljud.

Vi kan teknisk isolering

Vårt team av erfarna isoleringsproffs arbetar effektivt och metodiskt för att säkerställa att era anläggningar är optimalt isolerade och uppfyller branschens strängaste krav.

Oavsett om ni ska isolera pannor, cisterner, tankar, rör, ventilation, madrasser eller annan utrustning har vi vad ni behöver. Vi har en bred kunskap inom området teknisk isolering och våra lösningar hjälper er att

  • behålla värmen och minimera energiförluster genom värmeisolering. Fullt förberett för energibesiktningar genom energy audits, så att ni kan hålla koll på energiförbrukningen.
  • hålla kylan inne genom kylisolering som även gör att ni slipper kondens och is på rören.
  • öka brandsäkerheten med hjälp av brandtätning och brandisolering i väggar och brandceller. Självklart med all nödvändig dokumentation kring material och monteringsmetoder.
  • bygga bort ljud med hjälp av bullerisolering och ljudisolering. Oavsett om ni hör till industri eller privata sektorn så hjälper vi er att hitta en lösning som uppfyller era specifika lagkrav.
  • Begränsa värmeförlusterna genom ventilationsisolering.

 

CUI och antirost

Att utrustningen rostar under isoleringen är ett vanligt problem. Med isolering från Kaefer minimerar ni risken för rostskador och ökar livslängden på er utrustning. Vi har stort fokus på CUI och använder oss av material som håller rosten borta.

Kundfokuserad service

Vi erbjuder en komplett lösning inom teknisk isolering och stöttar er hela vägen, från val av material till själva monteringen. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå varje kunds unika behov. Med bred erfarenhet och global närvaro inom branschen garanterar vi att vi kan ordna det du behöver. Våra moderna och hållbara lösningar och vårt fokus på kvalitet gör oss till det självklara valet när det kommer till teknisk isolering. Med engagemang, hög kvalitet och professionalism blir vi er pålitliga partner.

Behöver ni en hållbar isolering som håller energiförbrukningen nere? Kontakta oss för en konsultation och låt oss hjälpa er att hitta den optimala lösningen för er.

KON­TAKT­PER­SO­NER

Andreas Svensson

Business Unit Manager South
Phone: +46 706 83 60 08

Jimmie Waardahl

Business Unit Manager North
Phone: +46 761 11 20 29