Kaefer Lysekil – Byggställningar och Industritjänster

Välkommen till KAEFER:
Din Expert inom Industriell Service och Bygg i Lysekil.

KAEFER är din pålitliga partner för teknisk isolering, byggställningar, byggnadsplåtslageri, industriell målning och blästring, måleritjänster, HSEQ-tjänster, ljud- och brandtätningar samt märkning och ventiljustering. I vårt kontor i Lysekil erbjuder vi en rad av olika måler
Vi är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster som säkerställer integriteten, värdet och livslängden hos dina tillgångar i Lysekil med omnejd.

Våra måleritjänster för industri

  • Industrimålning & Blästring: Med vår högteknologiska målnings- och blästringstjänster erbjuder vi effektiv korrosionsskydd och bearbetning av ytor.
  • Tjänster inom måleri: Professionell målning för alla ytor och material.

Vår målerikompetens i Lysekil

Vi på KAEFER är specialister inom industriell målning och blästring. Vi har en lång erfarenhet och beprövad expertis i Lysekilsområdet. Vi är beredda att ta oss an de mest krävande projekten och leverera anpassade lösningar som möter dina behov och förväntningar.

Oavsett var du befinner dig, är vi redo att hjälpa till med blästring & industrimålning till dina kommande industri- och byggprojekt. Kontakta oss idag för att komma igång!

Kontakta Oss

För att diskutera dina projekt och behov är du välkommen att kontakta vårt team:

Robin Olsson (Frosio lev.3)

Site Manager Brandskyddsmålning / Industrimålning / Blästring
Phone: +46 790 14 62 99