KAEFER Sverige

Välkommen till KAEFER!

Vi är stolta över att vara en av de mest pålitliga och effektiva leverantörerna av tekniska industritjänster på marknaden. Med vår omfattande expertis och engagerade team erbjuder vi en rad högkvalitativa tjänster som är utformade för att möta dina behov över hela Sverige.
Vi har en imponerande historia och snart firar vi 40 år med verksamhet i Sverige. Sedan vår etablering har vi byggt upp en stark närvaro på den svenska marknaden och har framgångsrikt betjänat kunder inom olika branscher.
Under våra nästan fyra decennier i Sverige har vi kontinuerligt strävat efter att erbjuda högkvalitativa industritjänster och skapa värde för våra kunder. Vi är stolta över de partnerskap vi har etablerat och de framgångsrika projekt vi har genomfört tillsammans med våra kunder.

Vi fortsätter också med vår strategi att etablera oss med nya filialer runt om i landet. Genom att utöka vår närvaro i olika regioner i Sverige kan vi bättre betjäna våra kunder och möta deras behov på närmare håll. Dessa nya filialer fungerar som regionala nav för att förse industrier och projekt med våra experttjänster.
Genom att fortsätta etablera oss med nya filialer runt om i landet stärker vi vår närvaro och visar vårt åtagande för den svenska marknaden. Vi ser fram emot att fortsätta växa och skapa positiva samarbeten med företag och organisationer över hela Sverige.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

KAEFER i Sverige

11

Platser

270

Kollegor

1

Fantastiskt Team

You want to join? We’re constantly expanding our team.

Led­nings­grupp

Christian Jern
CEO

Arbetat på KAEFER sedan 2017

Christian är ansvarig för den strategiska och operativa ledningen av företaget samt för HR.

Tommy Smedberg
COO

Arbetat på KAEFER sedan 2017

Tommy är ansvarig för att driva den operativa verksamheten med fokus på HSEQ, effektivitet och värdeskapande över KAEFERs affärsenheter.

Johan Hellqvist
CFO

Arbetat på KAEFER sedan 2008

Johan är ansvarig för finansiella frågor inom KAEFER och för harmonisering och standardisering av backoffice-funktioner